Zasebnost

V določenih primerih komunikacije z vami na portalu potrebujemo vaše osebne podatke in sicer: ime, priimek, naslov, elektronski naslov. S klikom na okence “se strinjam” izrecno potrjujete, da lahko pridobljene osebne podatke podjetje Bavant design – zavod uporablja in obdeluje za namen pošiljanje informacij, ter obveščanje o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na našem portalu. Če teh informacij ne želite več prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: info@bavant.eu

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004), bo za zbrane osebne podatke vzpostavljen katalog zbirke osebnih podatkov, katerega upravljalec bo Bavant desighn – zavod, Trbeže 3 , 1260 Ljubljana. 

Uporabnik zbranih osebnih podatkov bo izključno Bavant design – zavod.

Glede vaših osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa in sicer s pisno ali ustno zahtevo na zapisnik na naslovu: Bavant design – zavod, Trbeže 3, 1260 Ljubljana.

Bavant design – zavod se obvezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti Bvanant dasign – zavod in jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo organizacijo, podjetjem ali fizično osebo. 

Naš portal vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato zavod Bavant design v nobenem primeru ne more biti odgovorna za dostop od takšnih spletnih strani in za zaščito podatkov na takšnih spletnih straneh. 

Z uporabo našega portala se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali. 

Na našem portalu uporabljamo več varnostno – zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. 

Za dodatne informacije, nas prosimo kontaktirajte preko e-maila  info@bavant.eu . Vprašanja, izkušnje in komentarje lahko berete in vpisujete tudi na naši FACEBOOK strani.