Laserski razrez in graviranje

Odkrijte neskončne možnosti ustvarjanja z našim vrhunskim laserskim sistemom, zasnovanim posebej za rezanje in graviranje lesa. Ta naprava ni le orodje, temveč je ključ do vaše kreativne svobode, omogoča vam izdelavo igrač, umetniških del, obrti, spominkov, božičnega nakita, daril in arhitekturnih modelov z neverjetno natančnostjo.

Pri laserski obdelavi lesa je poudarek vedno na možnostih osebne prilagoditve. Naš laser lahko obdela različne vrste lesa, pleksi stekla, EVA pene, vinilnih plošč ter raznih kartonov. Lahko pa gravira tudi steklo. Omogoča vam, da ustvarite videz, ki vam je všeč. Poleg tega je možen rez v debelini do 6 mm, kar vam omogoča izdelavo izjemno tankih ali robustnih kosov, odvisno od vaših potreb in želja.

Neomejene možnosti uporabe našega laserskega sistema vas bodo navdušile. Ne glede na to, ali potrebujete izdelavo drobnih okraskov, podrobnih detajlov ter vzorcev za dekorativne izdelke, bo naš laser za les izpolnil vaša pričakovanja. Poleg tega lahko z njim izdelamo tudi obeske iz EVA pene ali pleksi stekla, ki bodo vašim priložnostim dodali še večjo privlačnost.

Poleg obdelave lesa smo ponosni tudi na našo storitev izdelave personaliziranih ur iz vinilnih plošč. Lahko vam izdelamo unikatne ure, ki bodo popolnoma prilagojene vašim željam. Bodisi gre za edinstven dizajn, poseben vzorec ali personalizirano sporočilo, boste z našimi urami izstopali in navduševali.

Naš laserski sistem se ponaša z obdelovalno površino velikosti 1300 x 900 cm, kar vam omogoča obdelavo različno velikih kosov lesa ali drugih materialov. Debelina rezanja je odvisna od tipa materiala, vendar pa naš sistem z lahkoto obvladuje širok spekter debelin, ki jih potrebujete za vaše projekte.

Za več informacij o naših izdelkih in storitvah nas kontaktirajte danes in odkrijte, kako lahko naš laser za les postane ključno orodje v vašem ustvarjalnem procesu. Z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše ideje in projekte.