Nalivna peresa

Ponosno vam predstavljamo našo kolekcijo ročno izdelanih nalivnih peres iz naravnega lesa – prave unikatne mojstrovine, ki jih ustvarjamo z ljubeznijo in skrbnostjo.

Vsako pero je plod skrbne izbire najkakovostnejšega lesa, ki ga nato oblikujemo s pomočjo lesne stružnice, vrtalnega stroja in oblikovalskega procesa, da dosežemo želene oblike in dimenzije. Nato dodamo barvilo in dekor s pomočjo visokokakovostne dvokomponentne smole, ki ji dajeta edinstveno lepoto in vzdržljivost.

Pri končni izdelavi uporabljamo le najboljše konice za nalivna peresa priznanih proizvajalcev, kar zagotavlja izjemno gladko in natančno pisanje. Vsako pero je skrbno oblikovano, da ponudi estetsko privlačno, funkcionalno in pozitivno energijo naravnega lesa. Pisanje s tem peresom postane pravo meditativno doživetje, ki spodbuja kreativnost in sprostitev. Občutek lesa v roki in vonj po naravnem lesu ustvarita posebno atmosfero, ki navdihuje pisanje.

Vsako nalivno pero nosi svojo edinstveno zgodbo in je namenjeno posebni osebi. Za optimalne rezultate priporočamo uporabo visokokakovostnih črnil priznanih proizvajalcev, ki so posebej zasnovana za uporabo z nalivnimi peresi.

Vsako naše pero je opremljeno s priloženim certifikatom, ki natančno označuje uporabljen material lesa, čas priprave lesa in smole ter druge podrobnosti izdelave. Ta certifikat ni le potrdilo kakovosti, ampak tudi priča o edinstvenosti vsakega izdelka v naši kolekciji.

Ponujamo vam tudi možnost izdelave peresa po vaših željah, kjer lahko izberete barvo, vrsto lesa in konico peresa. Naša strokovna ekipa se veseli, da vam izpolni vsako željo in ustvari popolnoma prilagojeno nalivno pero, ki bo odražalo vaš stil in osebnost.