Obeski za ključe

Oblikujte svoj unikaten slog in presenetite svoje prijatelje, družino ali stranke z izjemno prilagodljivimi obeski iz EVA pene! Pri nas lahko naročite obeske po meri, ki bodo odražali vašo osebnost, blagovno znamko ali posebno priložnost.

Zakaj izbrati obeske iz EVA pene? EVA pena je mehak in vzdržljiv material, ki je popolnoma varen za vaše žepne predmete, kot so ključi ali mobilni telefon. Poleg tega je EVA pena na voljo v široki paleti barv in debelin, kar omogoča izdelavo obeskov po vaših željah in potrebah.

Naša ponudba že vključuje številne privlačne dizajne obeskov, vendar pa smo vedno pripravljeni ustvariti nekaj povsem edinstvenega za vas. Ne glede na to, ali potrebujete le en obesek ali pa več sto, smo vam na voljo.

Velikost obeskov običajno variira med 30 – 40 mm, glede na to da smo željni novih izzivov vam z velikim veseljem izdelamo obeske po vaših merah in željah. Poleg tega lahko izbirate tudi med različnimi izvedbami priponk za ključe, da bodo obeski popolnoma prilagojeni vašemu okusu.

Stopite v stik z nami že danes, da se dogovorimo o izdelavi obeskov, ki bodo navdušili vaše ciljno občinstvo ali pa osrečili vaše najbližje. Skupaj lahko ustvarimo nekaj res posebnega!