WOOD-PAD

Pladnje, krožnike za narezke ali celo deske za rezanje mesa in zelenjave. Danes velikokrat uporabljamo deske iz umetnih mas, keramike ali celo iz kovine, kar pa velikokrat ni dobro za naš organizem in energijo.

Vsaka lesena deska je unikat.

Večino hrane ne jemo samo z usti ampak tudi z očmi. Največkrat hrana je boljšega okusa in bolj privlačnega videza, če jo lepo serviramo na lični deski, ki že sama po se bi izžareva svojo energijo.

Pri pijači, je lesena deska lahko tudi zelo priročna, saj imamo lahko desko tako oblikovano, da nam kozarci in steklenice ne morajo kar tako zdrsniti iz same deske.

Poleg gostinskih desk lahko uporabimo deske tudi za bolj tehnično uporabo, kot so naprimer sestavljanje manjših sklopov, ki jih sestavljamo na tej deski, saj imamo lahko v vsakem prekatu svoj del, in tako ne mešamo in brskamo med deli, in če moramo delo hitro končati na sredini, lahko enostavno desko damo na varno mesto, ter vzamemo vse skupaj takrat, ko lahko nadaljujemo delo, brez da bi iskali kose po delovnem prostoru ali celo hiši.